Wat is BounZe/Trampoline springen?

BounZe/Trampoline springen is een speciale vorm van lichamelijke oefening. die effectief is om gewicht te verliezen. BounZe/Trampoline springen houdt in dat je op en neer beweegt. Als je dat doet. bewegen ook alle lichaamscellen op en neer. De cellen zijn dus in feite aan het trainen. Ze raken elkaar tijdens de verticale bewegingen van het lichaam en krijgen daardoor een sterkere structuur. BounZe/Trampoline springen is Uitermate effectief om het lichaam te ontspannen, om je lichaamshouding te verbeteren, je spieren te versterken en om een betere balans krijgen. Het springen is verder goed voor de Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Kracht en Snelheid (CLUKS)

Voor wie is BounZe/Trampoline springen?
BounZe/Trampoline springen is toegankelijk voor iedereen. Het enige wat u nodig heeft om mee te kunnen doen is uw lichaam! U hoeft zeker geen ge- oefende sporter te zijn om deel te kunnen nemen aan de lessen. Onder deskundige begeleiding bepaalt u zelf de intensiteit van uw training!

Wat bereik ik ermee?
- Verbetering van de afvoer van verbrandingsstoffen
- Vermindering van het gewicht
- Spieropbouw
- Krachtopbouw
- Uithoudingsvermogen
- Lenigheid
- Balans
- Coördinatie
- Vitaliteit
- Kracht
- Snelheid
- Uitlaatklep voor stress

BounZe "The new fitness sensation"!
Zelf ervaren we dagelijks de vele voordelen van het springen op een fitness trampoline en onze missie is dan ook om dit voor veel mensen bereikbaar te maken. Niet alleen omdat het goed voor je is, maarjuist omdat hot zo leuk is!

Verbrandt 1200 calorieën per uur