JUST DANCEWat is Just dance?


Just dance is een les met eenvoudige, maar geweldig leuke dance moves! Just dance is de perfecte manier om in vorm te raken en je "innerstar" te laten stralen, zelfs als je geen danservaring hebt! Een Just dance les duurt 45 minuten en bestaat uit 12 verschillende muzieknummers. Elke nummer heeft een eigen choreografie en kan gezien worden als een aparte dans die op zichzelf staat. De les begint met een warming up, waarbij al je spieren, van je schouder, borst en heupen tot zelfs je vingertoppen, in beweging komen. Hierna volgen, in een blok van 35 minuten, verschillende danscombinaties die eenvoudig, maar ook super fun zijn.

De danscombinaties worden uiteraard uitgevoerd op de meest trendy muziek
met zowel nieuwe nummers als Golden Oldies.  Je krijgt niet alleen de gelegenheid om de dance moves te perfectioneren, maar de combinaties van zowel intensieve als herstel tracks zorgt ervoor dat je ook echt met een geweldige workout bezig bent. Je gaat er helemaal in op, zodat de tijd voorbij vliegt en voordat je het weet breng je je hartslag weer omlaag door middel van enkele uitdagende stretch oefeningen.


Voor wie is Just dance ?


 

Just dance is voor iedereen te volgen. Er bestaat geen enkel ander dansprogramma dat eenvoudiger is dan Just dance . Je instructeur leert je de basis choreografie en coacht je door elk nieuw pasje. Kortom: je kunt er zoveel uitdaging en styling in brengen als je zelf wilt!


Wat bereik ik er mee?


- Je komt in de vetverbrandingszone, zonder dat je het gevoel hebt met een zeer zware workout bezig te zijn.
- Je verbetert je coördinatie en je leert geweldige, nieuwe dansmoves.
- Je conditie verbetert sterk door de speciale intervaltraining.
- Just dance brengt je in hogere sferen! Je gaat er helemaal in op.Just dance is een avondje uit op de sportschool!