Mag ik mij even voorstellen??....

Mijn naam is Karin Born. Op 01-11-’56 ben ik in Hilversum geboren waar ik ook verder opgegroeid ben. Ik ben een trotse moeder van een dochter (26 jaar) en een zoon (23 jaar). Beide hebben al hun eigen stek gevonden waardoor ik alle tijd heb om mij, naast met regelmaat de lessen bij Lady’s Only, volledig in het vrijwilligerswerk te storten; want daar ligt nu mijn hart! Ik heb 3 adressen waar ik mijn hart deel; Rijngaarde (in de keuken), “Boek en Troost” in Gouda (inloopplek voor mensen in rouw) en bij het Evertshuis (theater/filmkassa). Naast dit werk heb ik toch ook nog tijd om thuis bezig te zijn; of het nu in de keuken is of in de tuin..ik ben er dol op! Ik geniet ervan om een twist te geven aan de sperziebonen die in de reclame zijn en regelmatig ‘gooi’ ik mijn huiskamer op z’n kop!

“Een longontsteking heeft mij 16 jaar geleden bij Lady’s Only gebracht”…
In 1999 heb ik een lichte longontsteking gehad. Om mijn longinhoud te vergroten ben ik toen gaan hardlopen totdat ik op het schoolplein het bestaan van Lady’s Only hoorde. Ik ben toen gaan kijken, proefles gedaan en…… nooit meer weggegaan! Ik ben een vrouw die op haar best is in een groepsles; het opzwepen door de instructrices..het samen zweten met de andere dames..kortom: ik hou daarvan! Ik heb dan ook geen specifieke voorkeur voor een bepaalde les. Bij de spinning zul je mij niet tegenkomen maar verder geniet ik van elke groepsles! Dat ik geniet komt niet alleen door de lessen, de na-zit met koffie, ff bijpraten met vriendinnen, ik voel mij gewoon thuis bij Lady’s Only en vind het een uitvinding dat daar geen macho-mannen rondhobbelen die alleen maar hun spierbundels willen laten zien!

“Ik ben geen streber..”
Wat is tot nu toe jou grootste succes?? Mijn grootste succes is mijn positieve (levens)instelling. Negativiteit en depressiviteit ligt niet in mijn aard en die eigenschappen zijn voor mij wel een groot gewin!
Waar sta je over 5 jaar??
Ik hoop nét zo gezond..verder ben ik iemand die meer bij de dag leeft, en niet te ver vooruitkijkt; genieten staat hoog in mijn vaandel!!
Vul aan:
*Ik vind het verschrikkelijk om…: in het middelpunt van belangstelling te staan!
*Als ik de loterij win…: gaat een groot deel naar mijn kinderen en laat ik de badkamer verbouwen.
*Ik zou graag een beschuitje willen eten met…: mijn moeder! 8 Jaar geleden is zij overleden en ik zou graag alle zaken weer eens met haar willen bespreken!

Groetjes van Karin!