Wie zijn wij??

De naam “Sportsalon Lady’s Only”, spreekt eigenlijk al voor zich! Een sportsalon speciaal voor dames!!!! Wil je afvallen?...wil je je spieren versterken..wil je je conditie verbeteren of wil je sporten gewoon omdat je het leuk vindt? Dan is “Sportsalon Lady’s Only” het juiste adres!


Al vanaf 1999 hebben wij een gevarieerd aanbod van groepslessen; BBB, verschillende Steps lessen, Spinning, Sumba, Power Yoga en Just Dance. Kwaliteit en variëteit vinden wij heel belangrijk en daarom worden onze instructrices elk kwartaal bijgeschoold zodat de lessen up-to-date blijven. Niet alleen de inhoudelijke les maar ook de muziek is daarom helemaal van deze tijd!

Naast de groepslessen biedt “Sportsalon Lady’s Only” ook de gelegenheid om gebruik te maken van onze cardioapparatuur; in al onze abonnementen is het gebruik hiervan gratis. Wil je de typische probleemzones aanpakken? Dan is het mogelijk om in de Vacu-step te gaan. Om lekker te kunnen ontspannen beschikt “Sportsalon Lady’s Only” over een zonnebank en massagestoel.

Bij inspanning hoort ook ontspanning! Je bent van harte welkom om voor en/of na het sporten gezellig plaats te nemen in onze lounge-ruimte. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een frisdrankje kunnen alle “vrouwen-dingen” besproken worden!

“Sportsalon Lady’s Only” staat bekend om de sfeer, de gevarieerde lessen maar vooral om de gezelligheid die in alles terug te zien is. Een sportsalon waar elke vrouw; van beginner tot gevorderde…van jong tot minder jong…zichzelf kan zijn!

Wij hopen je snel te zien in onze gezellige sportsalon!